Més de 100 anys d’història i d’experiència

Treballem de manera tradicional per tal de mantenir el sabor, l’aroma i l’aparença de l’embotit de sempre.

Tot va començar quan el nostre avi Ramon Cosp va obrí una carnisseria al poble de Planoles, així neix el nostre nou Embotits Casolans de Planoles.
Tenim una història familiar de xarcuters; els nostres besavis realitzaven la matança del porc a l’era de «Cal Sidru» de Nevà, tan tradicional a les nostres comarques. Ja des d’aquella època som una empresa familiar dedicada a l’elaboració d’embotits i molt unida al nostra poble i a les seves costums.
Inicis

1920

Tot va començar quan els nostres avis Ramon i Maria varen obrir una petita fonda i botiga a Planoles.

1950

El negoci va passar a mans de les germanes: Rosa, Roser (la més petita) i Domènec, el seu marit.

1990

El Domènec i la Roser van adaptar les instal·lacions segons les noves necessitats sanitàries i de producció, podent controlar l’assecat i la conservació de l’embotit.
Preparant-nos cap al nou segle

1995

Ens vam traslladar cap a les noves dependències, on encara avui dia ens trobem.

2000

Amb l’arribada del nou segle, l’empresa passa a la tercera generació; continuem amb els productes que sempre s’han elaborat, a més d’introduir noves varietats d’embotits i pizzes.
2020 – Actualitat
Actualment gaudim d’una línia àmplia de productes d’alta qualitat:

Embotits cuits

Embotits curats

Embotits frescos

Pizzes artesanals

Ens dediquem a elaborar de manera tradicional els nostres productes

Seleccionem molt acuradament les carns i les espècies que utilitzem, assegurant que els nostres embotits mantinguin el sabor tradicional, l’intens aroma i l’aparença de l’embotit de sempre, original de les zones rurals, com és tradició.
Tot dins un entorn de muntanya, amb un clima immillorable que ens permet aportar al producte una curació, en moltes ocasions, natural.

Des de sempre els nostres productes s’han elaborat amb carns d’una qualitat envejable.

Evitem la utilització de colorants i conservants, no afegim glútens ni derivats de la llet. Això ens permet arribar a totes aquelles persones al·lèrgiques o amb intoleràncies ( als derivats de la llet o al gluten), i que són amants dels embotits.
Ens hem adaptat, hem crescut, però sense oblidar allò que ens ha caracteritzat i ens ha fet créixer: la qualitat dels nostres embotits.
Actualment pots trobar els nostres productes en diversos comerços, botigues, xarcuteries, restaurants, a la nostra petita botiga a Planoles, a més de 200 Fires que es fan arreu de Catalunya! I ara també a la nostra pàgina web.

T’agradaria entrar a la nostra botiga?